Hoş geldiniz. Guangzhou Kawa Auto Parts Co., Ltd.
+8613656864102

KAWA OE NO NI-8-146 Ön Sürücü Aksı CV Ortak Değiştirme Tamir Parçası NS X Trail T32 2 0 DS Long RH CR 965 MM ile uyumludur

Temel özellikler
Menşe yeri: Zhejiang, Çin
Marka Adı: KAWA CVJOINTS
Sertifikasyon: IATF-16949
Model Numarası: NI-8-146
Ticaret Mülkleri
Asgari sipariş miktarı: 2 adet
Fiyat: 80USD
Ödeme Şartları: L/C,D/A,D/P,T/T
Tedarik Yeteneği: 10000
Ürün Özetleri
KAWA OE NO NI-8-146 Ön Tahrik Aksı CV Bağlantısı. Nissan X-Trail T32 2016-2021 ile uyumlu yeni yedek parça. Dayanıklılık, sıkı denetim, yerinde OEM kurulumu, spline kök teknolojisi için gelişmiş üretim teknolojisine sahiptir. ISO9001 sertifikalı, 1 yıl garantili. Özel ODM/OEM kabul edildi.

Ürün Ayrıntıları

Vurgulamak:

Yüksek güvenlikli Ford tahrik ocağı

,

hassas CV aks ocağı montajı

Purpose: Değiştirme/Onarım için
Condition: Yeni
Model: X-Trail
Year: 2016-2018, 2017-, 2016-2016, 2016-2021, 2018-
OE NO.: NI-8-146
Car Fitment: Nissan
Size: 28-29-590
Material: Çelik
Warranty: 1 yıl
Car Make: Amerikan Arabaları
Type: Sürücü ası
Ürün Tanımı
KAWA OE NO NI-8-146 Ön tahrik aksı CV eklem tamir parçası
Uyumluluk Notu:Belirli modelinizi bulamıyorsanız, ücretsiz yardım için lütfen bizimle iletişime geçin. OEM kodunu, VIN numarasını veya araç detaylarını (model, silans, yıl, şanzıman türü) belirtin.
Ürün Özellikleri
Mükemmel üretim teknolojisi

Gelişmiş üretim teknolojisi, CV ekleminin sıkılığını, sağlamlığını ve dayanıklılığını önemli ölçüde artırır.

KAWA CV Joint production technology showcase
SİZİK İZLEME YOLLARI

Kapsamlı kalite kontrolü, müşterilere tam ve mükemmel ürünlerin teslim edilmesini sağlar.

Quality inspection process at KAWA factory KAWA design team and manufacturing process
Kolay kurulum

Mükemmel uyum ve performans için OEM standart özellikleri ile doğrudan in-situ kurulum.

CV joint installation demonstration
İLGİLİ SİZEL Kök Teknolojisi

Yay geçiş tasarımı, ısıl işlemden kaynaklanan söndürme stresini tamamen serbest bırakır, statik tork performansını ve genel bileşen güvenilirliğini önemli ölçüde iyileştirir.

Teknik özellikler
Spesifikasyon Ayrıntılar
Bölüm Numarası NI-8-146
OEM numarası NI-8-146
Boyut OEM Standart Boyutu
Durum % 100 yepyeni.
Ürün Uygunluğu Doğrudan uyum
Uygun pozisyon Ön RH LH
Kalite OEM veya gerekirse
OEM/ODM Kabul edildi.
Sertifika ISO9001
Garanti 50,000 km
MOQ 1 parça
Paketleme Fabrika Paketi veya Tarafsız Paketi (Kustomlaştırılabilir)
Teslim Zamanı Stok ürünleri için 3-7 gün, seri üretim için 15-35 gün
Ürün Resimleri
Üretim Tesisi
KAWA Otomobil Parçası Hakkında

2003'ten beri otomotiv bileşenleri ve aksesuarları imalatında uzmanlaştık."KAWA CV Joints" markası, dünya çapında en ünlü otomobil parçaları üreticilerinden biri olma taahhüdümüzü temsil ediyor.Kendi fabrikalarımız ve katı üretim düzenlemelerimizle tüm müşterilerimiz için sürekli yüksek kaliteli ve mükemmel ürünler garanti ediyoruz.

Güvenlik Sertifikaları
Ambalaj ve Teslimat
Sıkça Sorulan Sorular
S1: Şirketiniz otomobil parçaları sektöründe kaç yıldır?
C: Şirketimiz 1995 yılında başladı ve otomotiv parçaları sektöründe yaklaşık 27 yıllık deneyime sahip.
S2: Bir ticaret şirketi mi, fabrikası mısınız?
A: Biz ticaret şirketi operasyonları ile bir fabrika.
Şirketiniz hangi ürünleri tedarik ediyor?
A: Ürün yelpazemiz şunları içerir:
  • Otomatik kauçuk kabuğu: motor montajları, şok montajları, merkez rulmanları, diferansiyel montajlar, kontrol kolu kabuğu, stabilizatör kabuğu ve diğer süspansiyon kabuğu
  • Süspansiyon parçaları: amortisörler, kontrol kolları, top eklemleri, bağ çubuğu uçları, direksiyon rafları
  • CV eklemleri, tahrik çubukları, CV eklemleri
  • Fren parçaları: fren bantları, fren diskleri, fren baş silindirleri, tekerlek silindirleri
  • Yakıt pompaları, su pompaları, radyatörler, dikiş kitleri, motor kemerleri
S4. Hangi ülkelere ihraç ettiniz?
A: Tüm dünyaya ihraç ediyoruz:
  • ASYA: Irak, Lübnan, BAE, Türkiye, Tayland, Malezya, Endonezya, Vietnam, Kamboçya, Myanmar, Kırgızistan, Özbekistan, Gürcistan, Azerbaycan, Ermenistan, İran, Kuveyt, Bahreyn, Ürdün
  • EUROPA: Rusya, Kazakistan, Ukrayna, Yunanistan, İtalya, İspanya, Norveç, İrlanda
  • OCEANIA: Avustralya, Fiji, Kiribati, Yeni Kaledonya, Yeni Zelanda
  • AMERİKA: Kanada, Jamaika, Küba, Brezilya, Peru, Şili, Surinam
  • AFRIKA: Nijerya, Angola, Güney Afrika, Gana, Kenya, Tanzanya, Kamerun, Mozambik, Zambiya, Mısır, Cezayir, Libya, Zimbabve, Moris
Marka için temsilciniz var mı?
Cevap: Evet, Kuveyt ve Bahreyn'de temsilcilerimiz var.
Peki teslimat süresi?
A: Biz spot satışları yürütüyoruz. stokta olan ürünler için, asgari sipariş miktarı sınırlaması yoktur ve genellikle 20 adet MOQ kabul edilebilir.
S7: Her bir ürün için MOQ nedir?
A: Teslimat stokta mal için yaklaşık 1 ila 5 gün, siparişinize göre üretilmesi gereken mallar için 1 hafta ila 1 ay sürer.
P8. Eğer marka ürünlerinizi alırsak hangi hizmetleri sağlayabilirsiniz?
A: Aşağıdakiler de dahil olmak üzere kapsamlı destek veriyoruz:
  • Reklam malzemeleri: broşürler, broşürler, tişörtler, alışveriş torbaları vb.
  • Pazar müşteri tavsiyeleri
  • İnternet reklamcılığı desteği
Kalite şikayetleri için ne yapacaksınız?
C: Kalite güvence sürecimiz şunları içerir:
  • Müşteri şikayetlerine 24 saatlik yanıt süresi
  • Toplu ürün kalitesi sorunları meydana gelirse, teknisyenlerimiz malları denetlemek ve yüksek kaliteli ürünlerle ücretsiz değiştirme sağlamak için doğrudan depo ziyaret edecektir
Agentin olduğun için bonus var mı?
A: Evet, temsilci avantajları şunları içerir:
  • Ajanlarımız için özel indirimler.
  • Yıllık satış hedeflerimize ulaşan acenteler için harika hediyeler.
Ürünleriniz için herhangi bir garanti veriyor musunuz?
C: Evet, EEP markası yedek parçalarımız için 1 yıllık kalite garantisi veriyoruz.
S12: Sertifikalarınız var mı?
A: Evet, ISO 9001, SGS ve diğerleri de dahil olmak üzere sertifikalar alıyoruz.
İlişkili Ürünler

Soru Gönder